20 Nisan 2015 Pazartesi

KADINLARA GÖRE YABANCI ERKEKLER

İSPANYOL ERKEĞİ:

İspanyollar sıcakkanlı, yakışıklı, bakımlı, hızlı konuşan, düşünceli ve romantik erkeklerdir. Arkadaş canlısı, sevecen ve çapkın bir yapıları vardır. Salt yakışıklılıklarıyla değil sözleri, sempatisi, esprileriyle sizi kendisine bağlayabilecek erkek tipidir.

ÇEK ERKEĞİ:

Olgun, sessiz, özgürlükçü, düşünceli ve önyargısız erkeklerdir. Kıskançlıkları yok denecek kadar az, kendine güvenleri bir hayli yüksektir. Yapılı, yakışıklı ve bakımlıdırlar. Çek erkeklerinin inatçı, dediğim dedik bir yapısı vardır. Çok konuşmazlar, çok sahiplenmezler, hiç kıskanmazlar.

JAPON ERKEĞİ:

Japon erkekleri saygılı, küçük, güleç, utangaç tiplerdir. Hızlı konuşurlar, heyecanlıdırlar, her ne kadar çekingen olsalar da kaba bir yanları da vardır. Ailelerine, geleneklerine bağlıdır, teknolojiyi sever, azla yetinmesini bilir. Espri anlayışları kötüdür. Güvenilir ve saf bir yapıları vardır.


YUNAN ERKEĞİ:

Yunan erkeği, tip, davranış, yaklaşım olarak Türk erkeklerinden pek de farklı olmayan, ancak Türk erkeğinin Avrupa hamuruyla yoğrulmuş versiyonudur. Özgüvenleri tamdır, girişkendir. Akdenizlilikten kaynaklanan sıcakkanlı yapısıyla kendini sevdirir. Güzel yemek yaparlar, mutfakta beceriklidirler.

ALMAN ERKEĞİ:

Disiplinli, dakik, katı, kuralcı, tutucu, değişikliklere kapalı, bira içmeye aşık, yapılı, beyaz tenli, kafası çalışan erkeklerdir. Tutumludurlar ki; bu çoğunlukla cimri oldukları şeklinde yorumlanır. Ev işlerini yapar, ütüsüne kadar ilgilenir, çalışkandır, hayatın müşterek olduğunun farkındadırlar. Özgürlükçüdürler, çocuk yetiştirmede büyük yardımcıdırlar.

İSKANDİNAV ERKEĞİ:

İskandinav erkekleri, tüysüz, sarı, yapılı, bembeyaz dişlere sahiptir. Son derece eşitlikçi erkeklerdir, öyle ki; yediğiniz yemeğin hesabını ortak ödersiniz. Sizi evinize bırakmazlar. Gezmeye giderseniz, benzin parasını ortak karşılarsınız. 

FRANSIZ ERKEĞİ:

Fransız erkekleri, içine kapanık, gizemli, boş konuşmayı sevmeyen, çok okuyan, çok izleyen, bakımlı, konuşmanın insan üzerindeki etkisini iyi bilen erkeklerdir. Son derece nazik, düşünceli, siz konuşurken can kulağı ile dinleyen, ama biraz ukalâ, kendini beğenmiş ve zor beğenirler. Garip bir şekilde utangaç ve çekingendirler, ama cana yakın, sevecen bir yapıdadırlar. Fransız erkeği tam anlamıyla bir aşk erkeğidir.

İTALYAN ERKEĞİ:

Yakışıklı, bakımlı, güzel sözleri dilinden eksik etmeyen, size tapar gibi görünen erkeklerdir. Ağızları iyi lâf yapan, sizinle romantik dakikalar geçirebilen, ama hayatında sadece size yer vermeyen, ailesine düşkün, konuşurken ses şiddeti hep yüksek erkeklerdir. İtalyan erkeklerinin en büyük handikapı ünlerinin kendilerini de aşmış olmasıdır.

RUS ERKEĞİ:

Rus erkekleri sahiplenici olmayan, ama sevdiği için on kişiyle dahi kavga etmekten çekinmeyen, dinleme konusunda sıkıntıları olan, öfkeli, ama bu öfkesini eşine karşı şiddete dönüştürmeyen erkeklerdir. Genel olarak; içkiye düşkün, kavgayı seven, lâfa boğmayan, atletik vücutludurlar. 

Kaynak: gazete istanbul/yaşam 15.4.2015